Praha,
Červen

Bridgestone uvádí na trh Fleetcare, integrované řešení pro usnadnění správy pneumatik a vozového parku

Fleetcare BSNOR 01-06-2022

Bridgestone, globální lídr v oblasti pneumatik a řešení pro trvale udržitelnou mobilitu, uvádí na trh Fleetcare, integrované řešení, které firmám usnadní správu pneumatik a vozového parku.

Fleetcare je evolucí služby Bridgestone Total Tyre Care, která kombinuje bezkonkurenční produktovou řadu pneumatik značky Bridgestone a její řešení pro správu pneumatik s řešeními pro správu vozového parku od společnosti Webfleet, evropské jedničky mezi poskytovateli telematických řešení pro vozové parky. Majitelé vozových parků získají s řešením Fleetcare příležitost ke snižování celkových provozních nákladů díky ucelené nabídce od jednoho partnera pro mobilitu.

Přizpůsobeno jedinečným potřebám a požadavkům jednotlivých vozových parků

Vozové parky požadují pro mobilitu budoucnosti maximální efektivitu, praktičnost a trvalou udržitelnost, a portfolio řešení společnosti Bridgestone se rychle vyvíjí, aby tyto požadavky splňovalo a vytvářelo novou přidanou hodnotu pro zákazníky i společnost.

Fleetcare, nové integrované řešení pro správu pneumatik a vozových parků, poskytuje fleetovým zákazníkům řadu benefitů včetně snížení celkových provozních nákladů, nejvyšší zákaznické spokojenosti, úspory času, souladu s legislativou a vyšší úrovně trvalé udržitelnosti a bezpečnosti.

Fleetcare poskytuje také jedinečné obchodní výhody prostřednictvím analýz a služeb na základě internetu věcí a dat. Systém byl vyvinut pro manažery firemních vozových parků, kteří hledají komplexní a modulární řešení, jež do jejich každodenní práce přinese vyšší úroveň kontroly nákladů a automatizace, čímž umožní lepší rozhodování.

Nyní dostupný Fleetcare přináší na fleetový trh revoluci, protože nabízí řešení pro správu jak pneumatik, tak vozových parků pomocí integrovaných, vzájemně propojených dat a hlášení v rámci jedné smlouvy s jedním jediným partnerem. Fleetcare poskytuje díky využívání dat o pneumatikách i vozidlech řešení pro ještě chytřejší údržbu s lepšími možnostmi předvídání potřeby servisu. Výsledkem jsou optimalizované provozní vlastnosti a vyšší úroveň praktičnosti.

„Nasloucháme měnícím se potřebám zákazníků“

Mark Tejedor, viceprezident společnosti Bridgestone EMIA odpovědný za oblast pneumatik pro užitková vozidla na trzích náhradní spotřeby a originální výbavy, k uvedení nové služby na trh řekl: „Nákladová efektivita, praktičnost a trvalá udržitelnost jsou nyní pro vozové parky tři velké priority. Při využívání služeb mnoha poskytovatelů je vždy výzva získat maximální vliv na každou z těchto priorit. Chápeme, že toto je klíčové problémové místo pro majitele a provozovatele vozových parků. Chápeme, že toto je klíčové bolestivé místo pro majitele a provozovatele vozových parků. Proto jsme naši službu Total Tyre Care rozšířili na Fleetcare, integrované řešení pokrývající všechny požadavky v oblasti správy pneumatik a vozových parků.“

A ještě k tomu dodává: „Díky uvedení řešení Fleetcare na trh poskytujeme jedinečné a modulární řešení, které uspokojuje mnoho klíčových potřeb firem od nákladů až po soulad s legislativou, od bezpečnosti až po trvalou udržitelnost. Fleetcare usnadní našim fleetovým zákazníkům rozvíjet své podnikání díky synergiím mezi našimi osvědčenými řešeními pro správu vozových parků a pneumatik. Tato premiéra je teprve začátkem, další vzrušující inovace budou následovat.“

Tento projekt je v souladu s iniciativou Bridgestone E8 Commitment, která stanovuje pro management strategické priority vývoje ve prospěch budoucích generací. Iniciativa Bridgestone E8 Commitment definuje 8 hodnot společnosti Bridgestone začínajících v angličtině na písmeno „E“ (Energy, Ecology, Efficiency, Extension, Economy, Emotion, Ease, a Empowerment – energie, ekologie, hospodárnost, rozšíření, ekonomika, emoce, usnadňování a posílení postavení). Bridgestone se zavazuje, že na jejich základě bude společně se zaměstnanci, společností, partnery a zákazníky uskutečňovat vizi trvale udržitelné společnosti. Fleetcare souvisí s následujícími závazky: „Ekologie: závazek k vývoji technologií a řešení pro trvale udržitelné pneumatiky, které ochrání životní prostředí pro budoucí generace“, „Hospodárnost: závazek k maximalizaci produktivity prostřednictvím pokroku v oblasti mobility“, „Ekonomika: závazek maximalizovat ekonomickou hodnotu mobility a obchodních činností“, „Energie: závazek realizace společnosti s uhlíkově neutrální mobilitou“, „Rozšíření: závazek k nepřetržité mobilitě a inovacím, které umožní lidem a světu další pokrok“ a „Usnadňování: závazek přinášet komfort a pocit jistoty do života založeného na mobilitě“.

Více informací naleznete zde

Video k dispozici zde: https://youtu.be/a5HxEXOqrKQ

Společnost Bridgestone v Evropě, Rusku, na Středním východě, v Indii a Africe:

Bridgestone v Evropě, Rusku, na Středním východě, v Indii a Africe (Bridgestone EMIA) je regionální strategickou obchodní jednotkou společnosti Bridgestone Corporation, globálního lídra v oblasti pneumatik a řešení pro trvale udržitelnou mobilitu. Společnost Bridgestone EMIA se sídlem v belgickém Zaventemu má více než 20 000 zaměstnanců a podniká ve 40 zemích svého regionu.

Bridgestone nabízí rozmanité produktové portfolio prémiových pneumatik a vyspělých řešení pro mobilitu. Podnikovou vizí je poskytovat společnosti a zákazníkům přidanou hodnotu jako firma nabízející trvale udržitelná řešení. Iniciativa Bridgestone E8 Commitment – rámec tvořený osmi hodnotami (energie, ekologie, hospodárnost, rozšíření, ekonomika, emoce, snadnost a posílení postavení) – usměrňuje strategické priority, rozhodování, kulturní evoluci a trvale udržitelné kroky vedoucí k dosažení této vize.

Více informací o společnosti Bridgestone v regionu EMIA naleznete na webových stránkách www.bridgestone-emia.com a press.bridgestone-emia.com. Sledujte nás na portálech Facebook, Instagram, YouTube a LinkedIn